PROGRAMMA 2022

De eerste TOP band welke we bekend maken voor de vrijdag 12 augustus tijdens de Kadefeesten 2022 is niemand minder dan BLIZZERT. Dé band welke zorgt voor een nieuwe beleving. 100% interactief, energiek en voorzien van een enorme dosis enthousiasme. Muzikale hoogstandjes speciaal voor jou gemaakt. Het ‘lot’ ligt in jou handen. App je verzoeknummer, te zingen karaoke lied, huwelijksaanzoek, foto of muziekgenre via de speciale Blizzert App naar het podium en maak een grote kans dat juist jij het winnende ‘Ticket to enjoy’ ontvangt, om zo een onvergetelijke avond te beleven. Visuals, videoclips, entertainment, karaoke, meezingen, drankje doen op het podium met de band; kortom alles komt voorbij deze avond. Nog niet uitgebreid genoeg?! De band is ook uit te breiden met een blazerssectie. Het nieuwe Blizzert ‘A ticket to a good feel’ with ‘A Interapptive Experience’.

Het nieuwe Blizzert ‘A ticket to a good feel’ with ‘A Interapptive Experience’.

De volgende band die we bekend maken voor de zaterdag tijdens de Kadefeesten is ANDERKOVVER Deze top coverband mogen we wel onze huisband noemen van de Kadefeesten en spelen al jaren op veler verzoek op de zaterdag. Anderkovver staat garant voor muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos dat zijn de ingrediënten van Anderkovver. Natuurlijk moet er gedurende het optreden een wisselwerking zijn tussen het publiek en de band. Deze band heeft het vermogen de avond volledig naar zich toe te trekken om uiteindelijk de hele Maasboulevard en Kesselkade plat te krijgen.

Deze band heeft het vermogen de avond volledig naar zich toe te trekken om uiteindelijk de hele Maasboulevard en Kesselkade plat te krijgen.

Met gepaste trots maken wij de eerste artiest bekend die op zaterdag tijdens de pauze van Anderkovver zal optreden dit is niemand minder dan PHIL BEE! Winner The Voice Senior 2021. Deze Maastrichtse artiest staat al meer dan 33 jaar op het podium van Memphis tot Warschau. Heeft inmiddels 20 albums uitgebracht, was finalist International Blues Challenge Memphis. Meervoudige winnaar van de Dutch Blues Award, beste zanger, beste band, beste CD. Treedt op samen met de Jan Akkerman Band, heeft in het verleden gespeelt met o.a. Steve Lukar, Noel Redding (Jimi Hendrix Experience), maar ook met bekende Nederlandse artiesten zoals Trijntje Oosterhuis, André Hazes, Hans Dulfer en nog veel meer. Kortom een artiest van wereldformaat op het podium van de Kadefeesten.

Kortom een artiest van wereldformaat op het podium van de Kadefeesten.

Robert is fulltime zanger en treedt weekends veel op door heel het land. Robert is een veel geboekte artiest. Het begint er meer en meer op te lijken dat Robert Pater zich begint te vestigen in het circuit. Robert is doorgebroken met zijn hit “Eenzaam en alleen”. De lijst met successen wordt voor Robert overigens steeds langer, want eerder scoorde hij al met liedjes als “Waarom Ben Jij Nooit Op Zondag Vrij”, “Helena”, “Een Roos In De Morgen”, “Laat Mij Maar Gaan” ,“Als Een Meeuw In De Wind” “Doe Met Me Wat Je Wilt” en “Bella bella Señorita”.

Het begint er meer en meer op te lijken dat Robert Pater zich begint te vestigen in het circuit.

Tijdens de pauze van VIVELEVINK hebben wij niemand minder dan FRED LlORET weten te strikken de meest scherpzinnige Smartlappenzanger van het westelijk halfrond.

Ben jij diegene die eens wil wegdromen over je buitenechtelijke relatie waarvan je hoopt dat de moeite die je steekt in een langgekoesterde fantasievolle toekomst. Gevoed door een langdurige vechtscheiding met alle zever die erbij hoort. Waar verscheurde foto’s van uit elkaar getrokken gezinnen uiteindelijk de lijm zal zijn die probeert te redden wat er nog te redden valt. Waar hele families uit elkaar getrokken worden omdat jij zo nodig verliefd moest worden op iemand die uiteindelijk de stap niet durft te nemen vanwege de torenhoge alimentatie, vergooide hypotheek en het persoonlijk faillissement tezamen met het gezichtsverlies dat er geleden wordt naar vrienden en familie toe inclusief de huilende koters die verknipt door het leven gaan omdat jouw persoonlijk geluk net iets zwaarder weegt dan dat wat jij had kunnen bieden. Dan kom kijken naar Jouw ellende die komt aan beurt! REKEN MAAR. Want Fred Lloret is ook romantiek. Hij zingt je hartslag naar een Olympisch level. Het werkt helend! Fred Lloret geneest!

Hij zingt je hartslag naar een Olympisch level. Het werkt helend! Fred Lloret geneest!

HENK BERNARD

Op 16-jarige leeftijd koopt Henk een soundmixer, waar hij urenlang van kon genieten. Het liefst luisterde hij naar nummers met daarin een verhaal, oftewel het zogenoemde levenslied. Hazes was daarin uiteraard een van zijn favorieten met zijn nummers waar een ieder zich wel in kon vinden, ook Henk natuurlijk. Op feestjes van familieleden en vrienden zong Henk met regelmaat een aantal nummers en wist bij de mensen altijd een gevoelige snaar te raken.
Na een aantal jaren op deze tour bezig te zijn geweest, reageerden vele mensen enthousiast en vroegen aan Henk waarom hij niet iets in de muziekwereld ging doen. Stiekem was het een droom voor Henk, maar hij durfde de stap niet te zetten. Vervolgens ging het allemaal op dezelfde voet verder en zong hij zo nu en dan bij een bekende, puur voor de lol.
Henk wist al direct wat hij wilde. Een lied maken met daarin een verhaal dat mensen aanspreekt. September 2007 was het dan zover en ontstond de single ‘Wat is voor mij een dag’. Vervolgens werd ook de naam Henk Bernard gevestigd, welke is vernoemd naar zijn vader Bernard die op jonge leeftijd gestorven is.
Voor hij het wist begon het balletje te rollen en werd er gevraagd wanneer de tweede single ging komen. Met veel enthousiasme stapte Henk opnieuw de studio in met als resultaat zijn tweede nummer ‘Soms is het moeilijk’ en daarbij als extraatje een cover van zijn grote voorbeeld Hazes, het nummer ‘Laat me’. Vervolgens is Henk niet meer weg te slaan uit de studio en in december 2009 brengt hij met veel trots zijn eerste album ‘Geniet’ uit.
Daarna verschenen meerdere landelijke hitsingles die een mooie top 100 notering kregen en ook de zijn telkens hoog in de Album top 100 ontvangen….Albums als ‘Puur Liefde’ (2014) , ‘Liefde is Leven’ (2015), ‘Dicht Bij Mij’ (2016) dat binnen kwam op nr. 1 in de album Top 100 en ‘Elke Dag Met Jou’ (2018)
Henk is in 2013 verkozen tot het ‘grootste talent van 2013 en heeft tijdens de BUMA NL award uitreiking een mooie award in ontvangst mogen nemen. In de zomer van 2014 heeft hij een ‘best of’ album uitgebracht met zijn mooiste liedjes van de afgelopen jaren.
Eind 2015 heeft Henk Bernard een spetterende show weggegeven in de Brabanthallen in Den Bosch met gastoptredens van niemand minder dan Anita Meyer & Frans Bauer! Ook in 2016 heeft Henk Bernard niet stil gezeten hij werd genomineerd voor de Edison Pop Award hij heeft dan wel niet gewonnen maar het was een prachtige ervaring en meedoen is belangrijker dan winnen aldus Henk Bernard!
Zijn grootste meezinger ‘Hou Me Nog Een Keer Vast’, een ongekend hoogtepunt van alle optredens is inmiddels gevolgd door vele grote hits als ‘Ik Vraag Je Met Pijn In Mijn Hart’, ‘Jij Mag Alles Van Me Houden’, ’Blijf Vannacht Bij Me’ , ‘Mi Amor’, ‘Een Zigeuner Wil Dansen’, ‘Als Een Vogel Zo Vrij’ en ‘Dan Ga Je Maar’!
Kortom….een optreden met zoveel hits is maar aan weinig artiesten gegund. Henk maakt van ieder optreden een geweldig feest waarbij het publiek volledig uit zijn dak gaat!

Henk maakt van ieder optreden een geweldig feest waarbij het publiek volledig uit zijn dak gaat!

Op zaterdag tijdens de pauze van ANDERKOVVER: ROY MOONEN!

Deze veelzijdige duizendpoot Dj, songwriter, producer, zanger en voormalig drummer van Anderkovver neemt je mee terug in de tijd met alle bekende Rock Classic nummers.
Wellicht dat hij bij enkele nummers live begeleid zal worden door zijn voormalige band wat voor een waar spektakel zal zorgen.

Deze veelzijdige duizendpoot neemt je mee terug in de tijd met alle bekende Rock Classic nummers.

Op de zaterdag 13 augustus van de Kadefeesten, voor de eerste set van ANDERKOVVER trappen we af met MARCES FRIEDERICHS! Marces zal het publiek opwarmen met een repertoire van bekende nummers, of het nu een nummer is van Benny Neyman of een nummer van Julio Iglesias. Marces neemt je mee op zijn muzikale reis.

Marces neemt je mee op zijn muzikale reis.

Henk Kamphuis stond op jonge leeftijd altijd vooraan bij een podium. Of het publiek nu groot of klein is maakt de Utrechter nu niet uit. De entertainer die met Django Wagner mooie complimenten kreeg tijdens Bloed, Zweet & Tranen is inmiddels niet onbekend gebleven. Deze feestzanger heeft een uitgebreid repertoire in het Nederlands en natuurlijk ook in het Engels. Muziek waarbij je kunt genieten van de krachtige stem van deze volkszanger staat Henk garant voor een gezellig en grijpend spektakel. Entertainen zit gewoon in Henk zijn genen. Of hij nu optreedt voor een groot of klein publiek, Henk maakt er altijd een groot feest van.

Of hij nu optreedt voor een groot of klein publiek, Henk maakt er altijd een groot feest van

Advertentie