PROGRAMMA 2022

De eerste TOP band welke we bekend maken voor de vrijdag 12 augustus tijdens de Kadefeesten 2022 is niemand minder dan BLIZZERT. Dé band welke zorgt voor een nieuwe beleving. 100% interactief, energiek en voorzien van een enorme dosis enthousiasme. Muzikale hoogstandjes speciaal voor jou gemaakt. Het ‘lot’ ligt in jou handen. App je verzoeknummer, te zingen karaoke lied, huwelijksaanzoek, foto of muziekgenre via de speciale Blizzert App naar het podium en maak een grote kans dat juist jij het winnende ‘Ticket to enjoy’ ontvangt, om zo een onvergetelijke avond te beleven. Visuals, videoclips, entertainment, karaoke, meezingen, drankje doen op het podium met de band; kortom alles komt voorbij deze avond. Nog niet uitgebreid genoeg?! De band is ook uit te breiden met een blazerssectie. Het nieuwe Blizzert ‘A ticket to a good feel’ with ‘A Interapptive Experience’.

Het nieuwe Blizzert ‘A ticket to a good feel’ with ‘A Interapptive Experience’.

De volgende band die we bekend maken voor de zaterdag tijdens de Kadefeesten is ANDERKOVVER Deze top coverband mogen we wel onze huisband noemen van de Kadefeesten en spelen al jaren op veler verzoek op de zaterdag. Anderkovver staat garant voor muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos dat zijn de ingrediënten van Anderkovver. Natuurlijk moet er gedurende het optreden een wisselwerking zijn tussen het publiek en de band. Deze band heeft het vermogen de avond volledig naar zich toe te trekken om uiteindelijk de hele Maasboulevard en Kesselkade plat te krijgen.

Deze band heeft het vermogen de avond volledig naar zich toe te trekken om uiteindelijk de hele Maasboulevard en Kesselkade plat te krijgen.

Met gepaste trots maken wij de eerste artiest bekend die op zaterdag tijdens de pauze van Anderkovver zal optreden dit is niemand minder dan PHIL BEE! Winner The Voice Senior 2021. Deze Maastrichtse artiest staat al meer dan 33 jaar op het podium van Memphis tot Warschau. Heeft inmiddels 20 albums uitgebracht, was finalist International Blues Challenge Memphis. Meervoudige winnaar van de Dutch Blues Award, beste zanger, beste band, beste CD. Treedt op samen met de Jan Akkerman Band, heeft in het verleden gespeelt met o.a. Steve Lukar, Noel Redding (Jimi Hendrix Experience), maar ook met bekende Nederlandse artiesten zoals Trijntje Oosterhuis, André Hazes, Hans Dulfer en nog veel meer. Kortom een artiest van wereldformaat op het podium van de Kadefeesten.

Kortom een artiest van wereldformaat op het podium van de Kadefeesten.

Robert is fulltime zanger en treedt weekends veel op door heel het land. Robert is een veel geboekte artiest. Het begint er meer en meer op te lijken dat Robert Pater zich begint te vestigen in het circuit. Robert is doorgebroken met zijn hit “Eenzaam en alleen”. De lijst met successen wordt voor Robert overigens steeds langer, want eerder scoorde hij al met liedjes als “Waarom Ben Jij Nooit Op Zondag Vrij”, “Helena”, “Een Roos In De Morgen”, “Laat Mij Maar Gaan” ,“Als Een Meeuw In De Wind” “Doe Met Me Wat Je Wilt” en “Bella bella Señorita”.

Het begint er meer en meer op te lijken dat Robert Pater zich begint te vestigen in het circuit.

Tijdens de pauze van VIVELEVINK hebben wij niemand minder dan FRED LlORET weten te strikken de meest scherpzinnige Smartlappenzanger van het westelijk halfrond.

Ben jij diegene die eens wil wegdromen over je buitenechtelijke relatie waarvan je hoopt dat de moeite die je steekt in een langgekoesterde fantasievolle toekomst. Gevoed door een langdurige vechtscheiding met alle zever die erbij hoort. Waar verscheurde foto’s van uit elkaar getrokken gezinnen uiteindelijk de lijm zal zijn die probeert te redden wat er nog te redden valt. Waar hele families uit elkaar getrokken worden omdat jij zo nodig verliefd moest worden op iemand die uiteindelijk de stap niet durft te nemen vanwege de torenhoge alimentatie, vergooide hypotheek en het persoonlijk faillissement tezamen met het gezichtsverlies dat er geleden wordt naar vrienden en familie toe inclusief de huilende koters die verknipt door het leven gaan omdat jouw persoonlijk geluk net iets zwaarder weegt dan dat wat jij had kunnen bieden. Dan kom kijken naar Jouw ellende die komt aan beurt! REKEN MAAR. Want Fred Lloret is ook romantiek. Hij zingt je hartslag naar een Olympisch level. Het werkt helend! Fred Lloret geneest!

Hij zingt je hartslag naar een Olympisch level. Het werkt helend! Fred Lloret geneest!